Monday 9 April 2018

Етерични масла за мъже

Източник    befit.bg


Заговори ли се за ароматерапия, масажи и етерични масла, все ги свързваме с жените. Смятаме, че те са тези, на които трябва да представяме новите продукти и ползите, които ще имат от тях. Мъжете също имат нужда от релакс, отпускане, тонизиране. Те също обичат да вдъхват чудни аромати. Наслаждават се на добрия масаж и биха се потопили във вана с етерични масла.
Предлагаме ви да се запознаете с петте най-харесвани и въздействащи на мъжете етерични масла.

Етерично масло давана. Миризмата му е топла, с нотки на кедър, ванилия и горски аромати. Идеално е за намаляване на стреса и тревожността. Прибирате се в къщи след тежък и напрегнат ден и не се чувствате добре. Не можете да си намерите място. Сложете да заври малко вода, добавете към нея няколко капки давана и вдишвайте аромата. Много бързо ще се почувствате отпуснат и успокоен.

Етерично масло от сандалово дърво. То е с горски и мускусен аромат. Влияе добре на сухата кожа. Кара ви да се отпуснете и да се чувствате спокоен и някак безпричинно щастлив. Помолете масажистка или партньорката си да ви направи масаж с него.

Перуански балсам. Мъжете не обичат да си признават, когато не се чувстват добре. И все пак ако сте настинал, гърлото ви е възпалено, а носът и гърдите задръстени, сложете няколко капки перуански балсам във вряла вода, полегнете, отпуснете се и в просто вдишвайте, докато не усетите аромата му.

Етерично масло от канука. Особено ако сте много млад мъж, винаги е добре да имате под ръка няколко капки канука, смесени с минерално масло. То лекува акне.Комбинацията от канука и сладко бадемово масло пък се използва за мазна кожа и при поява на херпеси.

Етерично масло от кедрово дърво.Ароматът му прилича на аромата на гора след дъжд. Специалистите препоръчват масаж с кедрово масло, когато имате болки в мускулите. Можете да го втриете в кожата на партньорката си и в своята по време на любовна игра.

Етерични масла от пачули, дъбов мъх, кипарис, джинджифил, черен пипер, ванилия – те също се харесват на мъжете.
Ако сте мъж и четете тази статия, минете през някоя дрогерия или аптека, купете си едно от изброените етерични масла и изпробвайте въздействието му. Най-вероятно ще ви хареса и ще се почувствате добре.
Ако сте дама, зарадвайте партньора си. Разкрийте му нов свят от усещания. Той ще го оцени.

No comments:

Post a Comment